Hepsini Göster

Royal Lüban 100 gr A+++

700,00

100 gr yüksek kalite yenilebilir taze Lüban

Lüban kadim uygarlıkların vazgeçilmez aromatik kutsal bitkisidir.  Boswellia Sacra ağacından elde edilir.  Buhurun ​​aromatik nitelikleri yüzyıllar boyunca çeşitli şekillerde kullanılmıştır şifalı bir bitkidir  tıbbi özellikleri çoktur, yenilebilir, farklı terkipler hazırlanabilir.

Lüban  antibakteriyel özelliklere sahip olmasından dolayı  bulunduğunuz mekanın  havasını  ve kötü kokuları  temizlemesidir.  Yapılan araştırmalarda kapalı alanlarda havada bulunan  çeşitli patojen bakterilerin uzaklaşmasına yardımcı olduğu görülmüştür.

Çeşitli dini uygulamalarda Lüban  yakmanın ruhsal odaklanmamızı güçlendirdiğine ve aynı zamanda dikkatimizi derinleştirdiğine inanılır. Kokusu, hem içsel hem de dışsal yolculuklarınız için alanı temizleyerek zihninizi ve çevrenizi sakinleştirdiğinden, ruhsal bağlantılarınıza dokunmanıza yardımcı olabilir. Bu nedenle ibadetlerde ve   meditasyon öncesi bir ritüel olarak Lüban kullanılabilir.

Serotonin doğal bir ruh hali dengeleyicidir; uyumaya, sindirime ve yemek yemeye yardımcı olur; aynı zamanda kaygı, depresyon ve baş ağrılarını azaltmada da yardımcı olur. Lüban tütsüsünün  yaydığı koku vücudunuzda serotonin üretir.  Sağlıklı hormonları arttırmanın inanılmaz bir yöntemidir.

Kaliteli bir uyku için yatmadan önce küçük bir parça ile tütsü yapabilirsiniz. Lüban hafıza kuvvetlendiricidir.

Yoga yaparken  aroması enerjinizi artırmanıza yardımcı olur ve egzersize odaklanmanızı sağlar.

Lüban kokusu, resim yapma, yazma gibi sanatsal faaliyetlerinizle ilgili  çalışmalar yaparken yeteneklerinizi harekete geçirir ve zihin sağlığınızı iyileştirir.

Yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılan Lüban tütsüsü uzun ve yorucu bir günün ardından zihninizi sakinleştirmenize yardımcı olur.

Buhur olarak kullanmanın haricinde yenilebilir lübanın insan vücuduna çok faydası vardır. (araştırınız)